LASERONTHARING INFORMATIE

ANTI-AGING BEHANDELINGEN

Erfelijke eigenschappen, leefwijze, hormoonverandering, maar vooral veelvuldig zonnen in de zon of onder de zonnebank kunnen ervoor zorgen, dat uw huid er minder goed uitziet dan u zou willen. Cosmetica fabrikanten beloven dat wanneer u hun crème gebruikt, uw rimpels verdwijnen of dat uw huid een betere uitstraling krijgt.

Een professioneel Esthetisch Centrum zal u dit soort dingen nooit beloven, maar heeft wel de kennis, producten én de apparatuur in huis, om u er in een aantal behandelingen jeugdiger en beter te laten uitzien.

The SKIN CLINIC is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen met de Cynosure Medische Laser, ondersteund door goede gelaatsverzorgingen met rimpelbestrijdende produkten. Alle behandelingen kunnen gecombineerd worden met de inname van voedingssupplementen, die je lichaam en huid ondersteunen bij het verouderingsproces.

RIMPELS, EEN VERSLAPTE, ONRUSTIGE OF GRAUWE HUID ?

Een Cynosure Laser behandeling biedt uitkomst. Deze bestrijdt effectief de verschijnselen van huidveroudering. Tijdens de behandeling wordt de aanmaak van collageen bevorderd, zodat de conditie van het bindweefsel sterk verbetert. Het resultaat is een jeugdigere en vitale huid. Voor een optimaal resultaat combineert u deze Laserbehandeling met een huidkuur

HOE WERKT EEN LASER-HUIDVERJONGING BEHANDELING ?

De huid neemt het licht van de Laser op waar het wordt omgezet in warmte. Dit proces stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en de productie van nieuw collageen en elastine. De huid zal frisser en jonger tonen en de textuur van de huid verbetert.

Dankzij de Laser huidverjonging behandeling zijn zeer goede resultaten te behalen. Rond het 25ste levensjaar begint de huid te verouderen. Eerste tekenen zijn rimpels, couperose en verslapping van de huid. Het collageen in de huid wordt minder. Ook invloeden van buitenaf zijn van invloed op het proces. Denk aan de zon, luchtvervuiling en roken. De laserbehandeling stimuleert de huid en geeft het die frisse uitstraling terug.

HOEVEEL HUIDVERJONGING-BEHANDELINGEN HEB IK NODIG ?

Tijdens de behandeling wordt de Cynosure Laser op het huidoppervlakte geplaatst. Door achtereenvolgende flitsen wordt de huid behandeld. De huid neemt het licht van de Laser op waar het wordt omgezet in warmte. Dit proces stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en de productie van nieuw collageen en elastine. Uw huid ziet er frisser en jonger uit. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden deze behandeling maandelijks te herhalen. De behandeling zelf duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Gemiddeld zijn 2 à 4 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat.

COMBINEER DE LASER BEHANDELING MET DE INNAME VAN COLLAGEEN-POEDER EN VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Crèmes met collageen smeren heeft geen enkele zin. Je huid kan deze stof immers niet opnemen. Maar je kan collageen wel innemen als supplement.
Met Anti-aging-collageen zetten we de kroon op het werk. Samen met de beste leveranciers en specialisten creëerden we een evenwichtige en doeltreffende anti-verouderingsformule.

Anti-Aging Collageen is een voedingssupplement dat je lichaam en huid ondersteunt bij verouderingsprocessen. De unieke en gebalanceerde formule draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van huid, bloedvaten, botten, tandvlees, kraakbeen, tanden en tot de instandhouding van de normale bindweefsels.

ONS AANBOD

Huidverjonging euro
Gelaat 125
Gelaat + décolté 150