HUIDVERBETERING

ACNE EN PIGMENTVLEKKEN

The Cynosure-laser biedt gespecialiseerde behandelingen aan voor alle soorten pigmentvlekken, hormonale pigmentvlekken ook wel ‘ zwangerschapsmaskers’ of ‘melasma’ genoemd, of ouderdomsvlekken die verschijnen rond de leeftijd van 50 jaar. Ook couperose of gesprongen bloedvaatjes in het gezicht kunnen verwijderd worden. Samen met u bekijken we welke behandeling het meest geschikt is voor uw huid en pigmentatie.

Cyn 04

Acne is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Het kan allerlei oorzaken hebben, namelijk erfelijkheid, hormonen en talgproductie. Acne kan als cosmetisch storend worden ervaren. Heeft u ook last van acne en wilt u graag dat uw huid verbetert? Dan biedt een Cynosure-laser behandeling de uitkomst. Na een acné behandeling is uw huid een stuk rustiger en tevens een stuk minder rood. U kunt dus zichtbaar resultaat verwachten.

COUPEROSE

Couperose zijn zeer fijne bloedvaatjes in de huid, die zichtbaar aanwezig zijn in het gelaat. In de meeste gevallen is het genetisch bepaald en uit couperose zich in roodheden op de wangen, neus, soms kin en voorhoofd. Couperose in het gelaat is niet alleen ontsierlijk en lastig weg te werken met make-up. Het niet behandelen van couperose kan lijden tot een overgevoelige huid. In dit geval kunnen de haarvaatjes ontsteken, ook wel gekend als rosacea.

 

53

KUUR

Een behandeling duurt ongeveer 10-15 minuten, tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van ongeveer 4 à 8 weken. Afhankelijk van de ernst wordt bij aanvang van de kuur bepaald hoeveel behandelingen er nodig zijn met de meest optimale frequentie. Gemiddeld zijn 2 à 4 behandelingen nodig. Soms is het nuttig om met orthomoleculaire voedingssupplementen te ondersteunen.

ONS AANBOD

125 euro per sessie (gemiddeld 2 à 4 sessies nodig)