THE SKIN CLINIC

Centrum voor laserbehandelingen en huidverbetering met locatie in Lennik en Brussel

LASERCENTRUM VOOR DEFINITIEVE ONTHARING EN HUIDVERBETERING

Onze praktijken te Lennik en Brussel zijn uitgerust met de nieuwste niet-invasieve technologieën voor huidverbetering en -verjonging en voor definitieve ontharing, zowel voor blanke, gekleurde of zwarte huidtypes.

Als team werken wij nauw samen met esthetisch artsen en dermatologen, en bundelen wij onze krachten om voor u het best mogelijk resultaat te behalen.
We nemen de tijd en informeren u uitgebreid over de procedures, de voor- en nadelen en het te verwachten resultaat.
Op deze manier kunt u een weloverwogen keuze maken voor een behandeling.

Je wordt begeleid door huidspecialisten die opleidingen kregen in de dermatologie, esthetische behandelingen en de nieuwste lasertechnieken.

TEAM

Ann Gheysen

Volgde verschillende opleidingen in de dermatologie, een internationale masterclass huidafwijkingen, behandelen en herkennen van huidaandoeningen en de nieuwste lasertechnieken voor definitieve ontharing. Ze volgde eveneens verschillende specialisatie's in huidverbeteringstechnieken en anti-age behandelingen. 

Ann Gheysen

Imane Bittich
Gediplomeerd verpleegkundige met een specialisatie in de esthetische behandelingen en medische lasertechnieken van de laatste generatie. Ze volgde met succes een opleiding in de behandelingen met PRP-injecties en hyaluronzuur.

imane-foto2