LASERONTHARING INFORMATIE

BESTAAN ER VERSCHILLENDE SOORTEN LASERS ?

Wist u dat er verschillende soorten lasers bestaan ? Dat de ene zeer goede resultaten geeft en de andere weinig of slechts een tijdelijk resultaat ? The Skin Clinic werkt met een professionele laser voor medisch gebruik, die enkel door een arts of dermatoloog mag gebruikt worden, of onder zijn toezicht. 

Deze laser noemt men “Alexandrite” voor lichte huidtypes en “YAG” voor donkere huidtypes, en wetenschappelijke studies tonen aan dat deze aan de ideale golflengtes flitsen, in tegenstelling tot een IPL of andere “lichttechnieken” die in schoonheidsinstituten gebruikt worden, een rechthoekige platte flitslamp hebben, en waarvan het resultaat niet overtuigend is. Bij The Skin Clinic is dit de ELITE+ laser van Cynosure, wereldleider op gebied van laserbehandelingen.

HOE WERKT LASERONTHARING ?

De Cynosure laserontharing is een ontharingsmethode die het pigment van de haartjes gebruikt om ze te geleiden naar de haarzakjes en deze zo te vernietigen, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk. Het is bovendien snel. Zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf à tien minuten. 

header-models-stairs

HOEVEEL SESSIES HEB IK NODIG ?

Gemiddeld heb je een 8-tal sessies nodig om tot een bevredigend resultaat te komen. Deze worden ingepland om de 2 maand. Afhankelijk van je huid- en haartype kunnen dit meer of minder sessies zijn. Het is onvoorspelbaar om exact het aantal sessies op voorhand te bepalen, doch al na enkele keren is een resultaat merkbaar. 

WAAROM WORDEN DE SESSIES OM DE 2 MAAND INGEPLAND ?

✅ nooit meer scheren, harsen, epileren of waxen

✅ geen ingegroeide haartjes of stoppels

✅ haarreductie

✅ optimale veiligheid

✅ vrijwel geheel pijnloos 

✅ een hoogwaardige laser is veel efficiënter dan een IPL

✅ de behandelingen worden uitgevoerd door huidspecialisten die een degelijke opleiding kregen in laserbehandelingen en huidproblemen

WELK RESULTAAT KAN IK VERWACHTEN ?

De laser kan ongewenste haren effectief en veilig verwijderen, mits deze donker en dik genoeg zijn. Na iedere behandeling zullen er minder haartjes zijn en deze zullen dunner worden. Uiteindelijk zullen 95% van de haartje defintief verwijderd worden.

Het is mogelijk dat het lichaam onder invloed van onder andere hormonen in de loop der jaren nieuwe haartjes aanmaakt. Hier is dan een onderhoudsbehandeling voor nodig om deze weg te halen.

WELKE VOORZORGEN MOET JE NEMEN ?

VOOR DE LASERBEHANDELING

- Geen zonnebank of zonnebad 2 weken voor en na de laser-behandeling en/of gebruik een goede beschermingsfactor of bedek het behandelde gebied zo goed mogelijk.

- Op de dag van de behandeling geen make-up, crème, lotion of deodorant op de te behandelen gebieden aanbrengen.

- 2 dagen voor de behandeling: zorg dat het te behandelen gebied geschoren is voor de behandeling. Doe dit beter niet vlak ervoor.

- 6 weken voorafgaand en gedurende de behandelkuur mag geen ontharingscrème gebruikt worden en is harsen/ epileren niet toegestaan, scheren mag wel.

TSCB 2020.08.06 - 2 (1)

NA DE LASERBEHANDELING

- Eerste 24 uur na behandeling niet te heet douchen of baden, geen sauna of stoombad en niet zwemmen.

- Geen zonnebank of zonnebad 2 weken voor en na de laserbehandeling en/of gebruik een goede beschermingsfactor of bedek het behandelde gebied zo goed mogelijk.

WELKE RISICO'S ZIJN ER VERBONDEN AAN EEN LASERBEHANDELING ?

Na een laserbehandeling kan er een huidreactie optreden. Dit kan zich uiten in kleine rode puntjes of er kunnen rode vlekken ontstaan. Dan is koelen met ijs en eventueel insmeren met Flamigel of gelijkwaardig aan te raden. Het lijkt en voelt op een verbranding na het zonnebaden. Deze roodheid verdwijnt meestal enkele uren na de behandeling.

KAN IK EERST EEN VRIJBLIJVEND INTAKE-GESPREK HEBBEN ?

Ja absoluut, in een gratis eerste consultatie gesprek krijg je alle informatie en beantwoorden wij al je vragen over de behandeling. Wij geven je dan een exacte prijsopgave alsook een inschatting van het aantal benodigde behandelingen. Dit is kosteloos en discreet. Daarna kan je beslissen of je een sessie wil inplannen en een afspraak maken op een moment dat het jou schikt, ook s'avonds of in het weekend. 

VOOR EN NA ONZE DEFINITIEVE LASER ONTHARING

before-after-1
before-after-3
before-after-2

ONS AANBOD

Prijzen Laserontharing Mannen (per sessie) euro
Deel van het gezicht (wangen, voorhoofd, kin,...) 50
Baard volledig 100
Meerder zones - Volledige gezicht met hals 120
Bovenbenen 180
Onderbenen 180
Benen volledig 220
Intieme zone volledig 150
Intieme zone gedeeltelijk 100
PROMOPACK Rug + Schouders + Nek 290
PROMOPACK Borst + Schouders + Nek 290
Schouders 60
Armen 150
Volledige rug met schouders tot taille 220
Buik 100
Borststreek 100
Handen - vingers 50
Voeten - Tenen 50
Prijzen Laserontharing Vrouwen (per sessie) euro
Deel van het gezicht (wangen, bovenlip, kin,...) 50
Meerder zones - Volledige gezicht met hals 120
Bovenbenen 180
Onderbenen 180
Benen volledig 220
Bikini volledig (bilnaad inbegrepen) 150
Bikini gedeeltelijk 80
Oksels 100
PROMOPACK 3 ZONES (bv Benen + Bikini + Oksels) 290
PROMOPACK 3 ZONES (bv Gezicht + Oksels + Bikini) 290
Schouders 60
Armen 150
Volledige rug met schouders tot taille 220
Buik 100
Borststreek 100
Handen - Vingers 50
Voeten - Tenen 50