REVIEWS - ERVARINGEN

Voeg je bij onze honderden tevreden klanten!

REVIEWS - ERVARINGEN

⭐⭐⭐⭐⭐ SOPHIE – Super service, uitgebreide uitleg over de behandeling, prijs kwaliteit verhouding echt top. Ik kan dit iedereen aanraden! Er zijn 2 cabinetten, één in Brussel en één in Lennik, maar het groen van het tuincabinet in Lennik is echt heel rustgevend.

⭐⭐⭐⭐⭐ AMINA – Ann is super professioneel, heel zorgzaam en vriendelijk, ze past haar behandeling aan elke klant aan en heeft echte kennis op dit gebied. Het heeft mijn leven veranderd!

⭐⭐⭐⭐⭐  SARAH – Al verschillende behandelingen diode gehad zonder resultaat, is veel geld in de vuilbak, deze medische laser geeft meteen resultaat en merk je een verschil na 2 sessies. Supergoede pakketprijs

⭐⭐⭐⭐⭐ ANNA – Vriendelijke ontvangst, en heel tevreden over het resultaat. De laser is een Alexandrite model, fantastisch resultaat na enkele behandelingen, superprijs die het waard maakt om de verplaatsing vanuit Antwerpen te maken naar Lennik.

⭐⭐⭐⭐⭐ VERONIQUE – Gemakkelijk om te contacteren, ook in het weekend of in geval van verplaatsen van een afspraak. Ann legde alles heel goed uit en ik kreeg de tijd om na te denken vooraleer te beslissen. Buurt in het cabinet te Brussel is niet de mooiste (Station Brussel Zuid) maar het cabinet zelf is net en schoon, alles doet heel professioneel aan.

GALERIJ